Home > Bestanden > FastNetSrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus FastNetSrv te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen FastNetSrv.exe als malware, b.v. TrendMicro herkent het als BKDR_DELF.PSX, en F-Secure herkent het als Trojan.Generic.IS.617570.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de FastNetSrv.exe worm

Hints om FastNetSrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Sigma Designs PCM Swap Filte. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat FastNetSrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

FastNetSrv.exe bestandsinfo

Het proces Sigma Designs PCM Swap Filte of Netopsystems FEAD hoort bij de software Swap Filte of Netopsystems FEA of fastnetsrv Service of fastnetsrv Service, fastnetsrv Service, fastnetsrv Service van Sigma Designs In (www.sigmadesigns.com) of Netopsystems A (www.netopsystems.com)..

Omschrijving: FastNetSrv.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. FastNetSrv.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 114,688 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 94,720 bytes en nog 9 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/fastnetsrv.exe.html 
Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het FastNetSrv.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over FastNetSrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met FastNetSrv op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende FastNetSrv proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de FastNetSrv.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

FastNetSrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.