Home > Bestanden > Flow.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Flow fout

Het echte Flow.exe bestand is een software component van Conexant SmartAudio II door .

Flow.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Flow.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Flow.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Flow. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Flow.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Flow.exe bestandsinfo

Het proces Flow hoort bij de software Flow of Band-in-a-Box File Associations van Conexant Systems (www.conexant.com)..

Omschrijving: Flow.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand Flow.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 1,158,192 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 2,771,536 bytes en nog 16 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/flow.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Flow.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Flow.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk.

Als Flow.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 98% gevaarlijk. Bestandsformaat is 13,179,660 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het is geen Windows kernbestand. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Flow.exe. Controleer daarom het Flow.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Crpyto mining tool. Beeindig het
TImmy Wimmy
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van Flow.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review.
46 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over Flow.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Flow op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Flow te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Flow.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Flow scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.