Home > Bestanden > fraps.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een fraps fout

Het echte fraps.exe bestand is een software component van FRAPS door Beepa P/L.

Fraps.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of fraps.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om fraps.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Fraps. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat fraps.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Fraps.exe bestandsinfo

Het proces Fraps hoort bij de software FRAPS of WinRAR archiver van Beepa P/L (beepa.com)..

Omschrijving: Windows heeft fraps.exe niet nodig. Bestand fraps.exe bevindt zich in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 2,550,968 bytes (8% van alle voorkomende bestanden), 2,547,384 bytes en nog 10 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/fraps.exe.html 
Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Fraps.exe kan inputs onthouden, zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk.

  • Als fraps.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk. Bestandsformaat is 913,064 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 2,547,384 bytes, 3,309,224 bytes, 2,181,040 bytes of 2,723,840 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Fraps.exe is geen Windows systeemcomponent. Bestand fraps.exe is een bestand met Verisign signatuur. Bestand fraps.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Programma heeft geen zichtbaar venster. Fraps.exe kan inputs onthouden, zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren.
  • Als fraps.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,182,248 bytes. Het bestand is een Windows systeembestand. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Fraps.exe kan inputs onthouden, zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren.
    Het programma WinRAR archiver kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als fraps.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het fraps.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over fraps.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met fraps op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met fraps te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het fraps.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

fraps scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.