Home > Bestanden > fsgk32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een fsgk32 fout

Het echte fsgk32.exe bestand is een software component van F-Secure Anti-Virus Client door F-Secure.

FSGk32 is een afkorting voor F-Secure Gatekeeper Handler II (32-bit)

Fsgk32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of fsgk32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om fsgk32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Gatekeeper Handler II. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat fsgk32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Fsgk32.exe bestandsinfo

Het proces Gatekeeper Handler II of F-Secure Gatekeeper Handler (versie 32-bit) of Gatekeeper Handler (versie II 32-bit) hoort bij de software F-Secure Corp. fsgk32 of F-Secure Anti-Virus van F-Secure (www.f-secure.com)..

Omschrijving: Fsgk32.exe is onderdeel van het antivirus programma F-secure van de F-Secure Corporation. Het is een essentieel onderdeel van hun antivirus suite en moet niet worden beëindigd of verwijderd. Als je dat wel doet, loopt de beveiliging van je PC tegen virussen gevaar.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft fsgk32.exe niet nodig. Fsgk32.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 492,200 bytes (8% van alle voorkomende bestanden), 687,656 bytes en nog 16 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/fsgk32.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Fsgk32.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. Fsgk32.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk.

Als fsgk32.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk. Bestandsformaat is 413,696 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 498,352 bytes of 400,896 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Fsgk32.exe is geen Windows systeembestand. Fsgk32.exe kan toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als fsgk32.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het fsgk32.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over fsgk32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met fsgk32 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met fsgk32 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het fsgk32.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

fsgk32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.