Home > Bestanden > g2mstart.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een g2mstart fout

Het echte g2mstart.exe bestand is een software component van GoToMeeting door .

g2mstart is een afkorting voor Go[To]Meeting Start

G2mstart.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of g2mstart.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om g2mstart.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update GoToMeeting. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat g2mstart.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

G2mstart.exe bestandsinfo

Het proces GoToMeeting hoort bij de software GoToMeeting van LogMeIn (secure.logmein.com) of Citrix Online, a division of Citrix Systems (www.citrixonline.com)..

Omschrijving: Windows heeft g2mstart.exe niet nodig. G2mstart.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 32,256 bytes (54% van alle voorkomende bestanden), 31,808 bytes of 41,536 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/g2mstart.exe.html 
Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run). Het is digitaal gesigneerd. G2mstart.exe is geen Windows systeemcomponent. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

Als g2mstart.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk. Bestandsformaat is 39,816 bytes. Bestand g2mstart.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het bestand is digitaal gesigneerd. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als g2mstart.exe. Controleer daarom het g2mstart.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over g2mstart.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met g2mstart op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met g2mstart te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het g2mstart.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

g2mstart scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.