Home > Bestanden > GEARAspiWDM.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GEARAspiWDM fout

GEARAspiWDM.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GEARAspiWDM.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GEARAspiWDM.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CD DVD Filter. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GEARAspiWDM.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GEARAspiWDM.sys bestandsinfo

Het proces CD DVD Filter of CD/DVD Class Filter Driver of CDRom Class Filter Driver of GEAR ASPI Filter Driver of iTunes hoort bij de software iTunes of GEAR.wrks of GEAR ASPI Filter Driver of CD DVD Filter of GearDrvs of GEAR Software of GEAR CDRom Filter of GEAR driver installer for (versie x86) of Norton Ghost van GEAR Software (www.gearsoftware.com)..

Omschrijving: GEARAspiWDM.sys is een driver die zowel deel uitmaakt van iTunes als van Norton’s Save & Restore software suites. Met dit proces kunnen schijven zowel virtueel als fysiek gedeeltelijk geopend worden zodat de hierboven genoemde toepassingen toegang hebben. Het helpt met het direct kopiëren van muziek naar de iPod die via de USB drive verbonden is en waar de iTunes bibliotheek als virtueel beschouwd wordt.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft GEARAspiWDM.sys niet nodig. GEARAspiWDM.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 15,664 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 26,600 bytes en nog 9 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/gearaspiwdm.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het proces is niet zichtbaar. GEARAspiWDM.sys is digitaal gesigneerd. Bestand GEARAspiWDM.sys is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand met Verisign signatuur. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. GEARAspiWDM.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 7% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GEARAspiWDM.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het GEARAspiWDM.sys proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GEARAspiWDM.sys, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met GEARAspiWDM op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met GEARAspiWDM te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het GEARAspiWDM.sys proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

GEARAspiWDM scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.