Home > Bestanden > getsn32.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus getsn32 te verwijderen

Sommige anti-malware programma's categoriseren getsn32.dll als een schadelijke extensie voor Internet Explorer: b.v. TrojanDownloader:Win32/Cadux.B of TrojanDownloader:Win32/Cadux.A (gevonden door Microsoft), en not-a-virus:AdWare.Win32.BHO.cvf of not-a-virus:AdWare.Win32.BHO.dfe (gevonden door Kaspersky). Dit soort invoegtoepassingen kunnen advertenties tonen, uw computer vertragen en allerlei andere fouten veroorzaken. Als u zich niet kunt herinneren dat u de bijbehorende Windows Serial Number Checker software heeft geinstalleerd, is dat geen verrassing. In de meeste gevallen wordt dit soort adware bijkomend geinstalleerd wanneer u een freeware product installeert, zoals Youtube Downloader of een PDF Converter. In het volgende deel kunt u meer lezen over Windows Serial Number Checker en hoe ervan af te komen.

Klik hier om de Windows Serial Number Checker malware automatisch te verwijderen.

Hints om getsn32.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Serial Number Checker. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat getsn32.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Getsn32.dll bestandsinfo

Het proces Windows Serial Number Checker of Windows Explorer cdrom optimizer hoort bij de software Windows Serial Number Checker of Windows Explorer cdrom optimizer van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: getsn32.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Getsn32.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 15,360 bytes (76% van alle voorkomende bestanden) of 14,848 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/getsn32.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is A55CA42C-BF8A-4491-9073-6E32FC4E6250 of 465C6E30-123E-4DFF-880A-4C396968EDB6 of nog 7 varianten. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. getsn32.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het getsn32.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als Windows Serial Number Checker de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over getsn32.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met getsn32 op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende getsn32 proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de getsn32.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

getsn32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.