Home > Bestanden > GoogleDesktopCrawl.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GoogleDesktopCrawl fout

GoogleDesktopCrawl.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GoogleDesktopCrawl.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GoogleDesktopCrawl.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Google Desktop. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GoogleDesktopCrawl.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GoogleDesktopCrawl.exe bestandsinfo

Het proces Google Desktop hoort bij de software Google Desktop Search of Google Desktop van Google (toolbar.google.com)..

Omschrijving: Dit is een indexeringscomponent van het programma Google Desktop Search, een gratis tool waarmee je de zoektechnologie van Google kunt gebruiken om dingen op je eigen computer te vinden. Dit proces loopt op de achtergrond en verzorgt het crawlen door de mappenstructuur van je systeem, om bestanden te vinden en die te indexeren. Hiermee kan Desktop Search deze gemakkelijk vinden (zonder indexering zou dit zoeken uren duren). Zie ook: GoogleDesktopIndex.exe.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft GoogleDesktopCrawl.exe niet nodig. Bestand GoogleDesktopCrawl.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 129,536 bytes (56% van alle voorkomende bestanden), 243,712 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/googledesktopcrawl.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. Er is geen omschrijving van het programma. GoogleDesktopCrawl.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GoogleDesktopCrawl.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het GoogleDesktopCrawl.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
67 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GoogleDesktopCrawl.exe, deel je kennis dan en help anderen.

GoogleDesktopCrawl scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.