Home > Bestanden > GoogleDesktopIndex.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus GoogleDesktopIndex te verwijderen

The GoogleDesktopIndex.exe bestand is een software component van Google Desktop door Google.

GoogleDesktopIndex is een afkorting voor Google Desktop Indexing Module

De meeste antivirusprogramma's herkennen GoogleDesktopIndex.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de GoogleDesktopIndex.exe worm

Hints om GoogleDesktopIndex.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Google Desktop. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GoogleDesktopIndex.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GoogleDesktopIndex.exe bestandsinfo

Het proces Google Desktop hoort bij de software Google Desktop of Google Desktop Search van Google (toolbar.google.com)..

Omschrijving: Dit is een indexering onderdeel van het Google Desktop zoekprogramma, een gratis hulpprogramma waarmee u gebruik kan maken van Google's zoektechnologie om items op uw eigen computer te localiseren. Dit proces loopt op de achtergrond en is verantwoordelijk voor het indexeren van uw bestanden zodat Desktop Search ze op een efficiënte manier kan vinden (zonder een index kan elke zoekopdracht een uur duren) Zie ook: GoogleDesktopCrawl.exe.

Gedetailleerde Analyse: GoogleDesktopIndex.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. GoogleDesktopIndex.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\Google\Google Desktop Search\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 555,008 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 554,496 bytes en nog 9 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/googledesktopindex.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Bestand GoogleDesktopIndex.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. GoogleDesktopIndex.exe kan toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het GoogleDesktopIndex.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GoogleDesktopIndex.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met GoogleDesktopIndex op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende GoogleDesktopIndex proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de GoogleDesktopIndex.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

GoogleDesktopIndex scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.