Home > Bestanden > GoogleDesktopNetwork3.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een GoogleDesktopNetwork3 fout

Het echte GoogleDesktopNetwork3.dll bestand is een software component van Google Desktop door .

GoogleDesktopNetwork3 is een afkorting voor Google Desktop Networking Module (version 3)

GoogleDesktopNetwork3.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of GoogleDesktopNetwork3.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om GoogleDesktopNetwork3.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Google Desktop. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat GoogleDesktopNetwork3.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

GoogleDesktopNetwork3.dll bestandsinfo

Het proces Google Desktop hoort bij de software Google Desktop van Google (toolbar.google.com)..

Omschrijving: GoogleDesktopNetwork3.dll is een onderdeel van de Google Desktop software van Google. Google Desktop biedt zoekfuncties voor het Bureaublad en toegang tot diverse website functionaliteiten zonder een browser te hoeven openen. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft GoogleDesktopNetwork3.dll niet nodig. Bestand GoogleDesktopNetwork3.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 123,392 bytes (65% van alle voorkomende bestanden), 143,360 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/googledesktopnetwork3.dll.html 
Bestand GoogleDesktopNetwork3.dll is geen Windows kernbestand. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). GoogleDesktopNetwork3.dll kan toezicht houden op toepassingen en inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als GoogleDesktopNetwork3.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het GoogleDesktopNetwork3.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over GoogleDesktopNetwork3.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met GoogleDesktopNetwork3 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met GoogleDesktopNetwork3 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het GoogleDesktopNetwork3.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

GoogleDesktopNetwork3 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.