Home > Bestanden > HDAudPropShortcut.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een HDAudPropShortcut fout

HDAudPropShortcut.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of HDAudPropShortcut.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om HDAudPropShortcut.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update HDAudPropShortcut.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat HDAudPropShortcut.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

HDAudPropShortcut.exe bestandsinfo

Het proces High Definition Audio Property Page Shortcut (versie v1.0) hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of High Definition Audio Property Page Shortcut van Windows® Server (www.microsoft.com/en-us/server-cloud/windows-server) (versie 2003 DDK provider)..

Omschrijving: Windows heeft HDAudPropShortcut.exe niet nodig. Bestand HDAudPropShortcut.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 61,952 bytes (96% van alle voorkomende bestanden) of 35,332 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/hdaudpropshortcut.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). HDAudPropShortcut.exe is geen Windows systeembestand. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 4% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als HDAudPropShortcut.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het HDAudPropShortcut.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
63 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over HDAudPropShortcut.exe, deel je kennis dan en help anderen.

HDAudPropShortcut scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.