Home > Bestanden > hnm_svc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hnm_svc fout

Het echte hnm_svc.exe bestand is een software component van Network Assistant | ViveDrive door SingleClick Systems.

hnm_svc is een afkorting voor Home Network Management Service

Hnm_svc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hnm_svc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hnm_svc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Advanced Networking Service Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hnm_svc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hnm_svc.exe bestandsinfo

Het proces Advanced Networking Service Application of Advanced Networking Service hoort bij de software Advanced Networking Service of Dell Network Assistant of Dell Remote Access van SingleClick Systems (www.singleclicksystems.com) of Dell (www.dell.com)..

Omschrijving: Windows heeft hnm_svc.exe niet nodig. Hnm_svc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 112,176 bytes (56% van alle voorkomende bestanden), 111,912 bytes of 83,504 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/hnm_svc.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Hnm_svc.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows systeembestand. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Als hnm_svc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk. Bestandsformaat is 828,656 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 554,224 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Hnm_svc.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Hnm_svc.exe kan inputs onthouden, zichzelf verbergen, andere programma's manipuleren en toezicht houden op toepassingen.
De software ontwikkelaar Dellremoteaccess biedt directe ondersteuning (support.dellremoteaccess.com). In het geval van problemen met hnm_svc.exe, kunt u het gehele programma Dell Remote Access verwijderen in het Windows Configuratiescherm, of kijken of er een nieuwere versie beschikbaar is.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hnm_svc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het hnm_svc.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hnm_svc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met hnm_svc op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met hnm_svc te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het hnm_svc.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

hnm_svc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.