Home > Bestanden > hotcore3.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een hotcore3 fout

Hotcore3.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of hotcore3.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om hotcore3.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Hotbackup helper Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat hotcore3.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Hotcore3.sys bestandsinfo

Het proces Hotbackup helper driver of A part of Paragon System Utilities hoort bij de software HotBackup of Paragon System Utilities van Paragon Software Group (www.paragon-software.com)..

Omschrijving: Windows heeft hotcore3.sys niet nodig. Hotcore3.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 39,472 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 39,736 bytes en nog 7 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/hotcore3.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Hotcore3.sys is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk.

Als hotcore3.sys wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk. Bestandsformaat is 36,368 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Bestand hotcore3.sys is digitaal gesigneerd. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows systeemcomponent. hotcore3.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als hotcore3.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het hotcore3.sys proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over hotcore3.sys, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met hotcore3 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met hotcore3 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het hotcore3.sys proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

hotcore3 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.