Home > Bestanden > ibm00002.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ibm00002 fout

Ibm00002.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ibm00002.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ibm00002.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Outerinfo. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ibm00002.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ibm00002.dll bestandsinfo

Het proces hoort bij de software Outerinfo of OIN van onbekend..

Omschrijving: ibm00002.dll is een trojan en onderdeel van het TORPIG virus. Het wordt in de meeste gevallen door een adware in de Microsoft Shared Folders geïnstalleerd. Het stelt de geïnstalleerde firewall buiten werking waardoor de host kwetsbaar wordt voor diefstal van wachtwoorden. Daarnaast kunnen vanuit de email applicatie ongevraagde emails naar contacten uit het adressenboek gestuurd worden.

Gedetailleerde Analyse: ibm00002.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Ibm00002.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 58,098 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 58,130 bytes en nog 20 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ibm00002.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand ibm00002.dll is geen Windows systeembestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. ibm00002.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 99% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ibm00002.dll. Controleer daarom het ibm00002.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ibm00002.dll, deel je kennis dan en help anderen.

ibm00002 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.