Home > Bestanden > IETie.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus IETie te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen IETie.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de IETie.dll worm

Hints om IETie.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IELogSystem Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IETie.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IETie.dll bestandsinfo

Het proces IELogSystem Module of GhostSurf (versie 2.1) hoort bij de software NetBrilliant of GhostSurf van Tenebril (www.tenebril.com)..

Omschrijving: IETie.dll is onderdeel van het GhostSurf pakket en is een BHO dat volledig integreert met Internet Explorer. Het houdt een tabel van beschikbare IP adressen bij en herinnert welke gebruikte niet weer te gebruiken. Het wordt gelinked zodra de BHO draait en geeft IP adres informatie door aan het uitvoerbare bestand.

Gedetailleerde Analyse: IETie.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand IETie.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 73,728 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/ietie.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is 9527D42F-D666-11D3-B8DD-00600838CD5F. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand IETie.dll is geen Windows kernbestand. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het IETie.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als IELogSystem Module de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over IETie.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met IETie op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende IETie proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de IETie.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

IETie scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.