Home > Bestanden > iExplorer.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus iExplorer te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen iExplorer.exe als malware, b.v. Kaspersky herkent het als Trojan-Downloader.Win32.Suurch.bwd of Trojan.MSIL.Petun.a, en Symantec herkent het als Trojan Horse of Trojan.Gen.2.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de iExplorer.exe worm

Hints om iExplorer.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update yasldlyl.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat iExplorer.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IExplorer.exe bestandsinfo

Het proces yasldlyl.exe of AutoIt v3 Script of IDM of Windows Live of Steam Hack.exe of wNihcCYG of Windows Start-Up Application hoort bij de software wZWXLXCeB of AutoIt v3 Script of Windows Live of Windows Start-Up Application of Tonec van of Microsoft (www.microsoft.com) of microsoft (www.microsoft.com) of Microsoft Windows..

Omschrijving: iExplorer.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand iExplorer.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 87,040 bytes (12% van alle voorkomende bestanden), 108,544 bytes en nog 6 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/iexplorer.exe.html 
IExplorer.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\RunServicesOnce, User Shell Folders, NT\Load). Er is geen omschrijving van het programma. IExplorer.exe kan inputs onthouden, andere programma's manipuleren en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

  • Als iExplorer.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 645,120 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 644,545 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\RunServicesOnce, User Shell Folders, NT\Load). Het is geen Windows kernbestand. IExplorer.exe kan inputs onthouden.
  • Als iExplorer.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 152,576 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 2,112 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand.
  • Als iExplorer.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 716,800 bytes.
  • Als iExplorer.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 323,048 bytes.
  • Als iExplorer.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 540,672 bytes.
  • Als iExplorer.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 34,816 bytes.

Belangrijk: Controleer het iExplorer.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
68 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over iExplorer.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met iExplorer op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende iExplorer proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de iExplorer.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

iExplorer scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.