Home > Bestanden > IMHook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een IMHook fout

IMHook.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of IMHook.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om IMHook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Logitech Instant Messenger Hook. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat IMHook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IMHook.dll bestandsinfo

Het proces Logitech Instant Messenger Hook (UNICODE) of IncrediHook DLL hoort bij de software Logitech SetPoint of IncrediHook Dynamic Link Library van Logitech (www.logitech.com) of IncrediMail (www.incredimail.com)..

Omschrijving: De letters "IM" in "ImHook.dll" kunnen je doen denken aan instant messaging, maar in dit geval staan ze voor "IncrediMail", een e-mail programma. Dit DLL-bestand is een onderdeel van het pakket IncrediMail en implementeert de uitvoering van functies zoals sneltoetsen. Het is niet essentieel, maar als u het niet wilt laten draaien, dient u IncrediMail uit te schakelen veeleer dan alleen maar het proces te beïndigen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft IMHook.dll niet nodig. Bestand IMHook.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (normally C:\Program Files\IncrediMail\bin\ of C:\Program Files\McAfee\McAfee QuickClean\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 17,424 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 77,866 bytes of 10,240 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/imhook.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand IMHook.dll is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. IMHook.dll kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als IMHook.dll. Controleer daarom het IMHook.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over IMHook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met IMHook op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met IMHook te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het IMHook.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

IMHook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.