Home > Bestanden > inetinfo.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een inetinfo fout

Het echte inetinfo.exe bestand is een software component van Internet Information Services door Microsoft.

InetInfo is een afkorting voor Internet Information

Inetinfo.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of inetinfo.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om inetinfo.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Internet Information Services. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat inetinfo.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Inetinfo.exe bestandsinfo

Het proces Internet Information Services hoort bij de software Internet Information Services of IIS Admin, Simple Mail Transfer Protocol (SMTP), World Wide Web Publishing of World Wide Web Publishing of IIS Admin of IIS Admin, FTP Publishing, Simple Mail Transfer Protocol (SMTP), World Wide Web Publishing of NVIDIA Drivers of IIS Admin, World Wide Web Publishing van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: inetinfo.exe is het hoofdcomponent van de Microsoft Internet Information Server and is noodzakelijk voor het functioneren ervan en het repareren van bugs. Het IIS voorziet in HTTP, FTP, NNTP en SMTP diensten en functioneert als multiplexer om de verzoeken van de Client over te brengen naar de verzochte diensten en de resultaten na het uitvoeren ervan terug te koppelen aan de Client. Alle diensten delen de verborgen gegevens met elkaar omdat zij allen op hetzelfde inteinfo.exe draaien.

Gedetailleerde Analyse: inetinfo.exe is belangkrijg voor Windows. Inetinfo.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 - usually C:\WINDOWS\System32\inetsrv\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 15,360 bytes (52% van alle voorkomende bestanden), 15,872 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/inetinfo.exe.html 
Bestand inetinfo.exe is een Windows systeemcomponent. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Inetinfo.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 7% gevaarlijk.

Als inetinfo.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 42,065 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 44,401 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het programma is niet zichtbaar. Inetinfo.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als inetinfo.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het inetinfo.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over inetinfo.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met inetinfo op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met inetinfo te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het inetinfo.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

inetinfo scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.