Home > Bestanden > integratedoffice.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een integratedoffice fout

Integratedoffice.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of integratedoffice.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om integratedoffice.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Office Click-to-Run. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat integratedoffice.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Integratedoffice.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft Office Click-to-Run hoort bij de software Microsoft Office (versie 365 Home Premium - en-us, 365 Small Business Premium, 365 Home Premium Preview, 365 ProPlus - en-us, 365 Home Premium) of Microsoft Office Professional Plus (versie 2013) of Microsoft Office ClicktoRun of Microsoft Office Home and Business (versie 2013) of Microsoft Lync Basic (versie 2013 - en-us) of Microsoft Office Home and Student (versie 2013) van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft integratedoffice.exe niet nodig. Bestand integratedoffice.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,907,896 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 1,900,728 bytes en nog 12 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/integratedoffice.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand integratedoffice.exe is geen Windows systeemcomponent. Integratedoffice.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als integratedoffice.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het integratedoffice.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over integratedoffice.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met integratedoffice op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met integratedoffice te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het integratedoffice.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

integratedoffice scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.