Home > Bestanden > InternetUpdaterService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus InternetUpdaterService te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen InternetUpdaterService.exe als malware, bijv. BitDefender herkent het als Adware.PullUpdate.CI, en McAfee herkent het als RDN/Generic PUP.x.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de InternetUpdaterService.exe worm

Hints om InternetUpdaterService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Internet Updater Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat InternetUpdaterService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

InternetUpdaterService.exe bestandsinfo

Het proces Internet Updater Service of WebShieldService.exe hoort bij de software Internet Updater van Parallel Lines Development..

Omschrijving: InternetUpdaterService.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. InternetUpdaterService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 40,448 bytes (77% van alle voorkomende bestanden) of 45,568 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/internetupdaterservice.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk.

Als InternetUpdaterService.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk. Bestandsformaat is 40,448 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet.

Belangrijk: Controleer het InternetUpdaterService.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als Internet Updater Service de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over InternetUpdaterService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met InternetUpdaterService op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende InternetUpdaterService proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de InternetUpdaterService.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

InternetUpdaterService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.