Home > Bestanden > ISightHost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus ISightHost te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen ISightHost.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de ISightHost.exe worm

Hints om ISightHost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ISightHost.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ISightHost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ISightHost.exe bestandsinfo

Het bestand bevat geen informatie over de productnaam of de rechthebbende. In Windows Taakbeheer wordt het slechts weergegeven als ISightHost.exe.

Omschrijving: ISightHost.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand ISightHost.exe bevindt zich in een submap van de map Windows Temp of soms in een submap van "C:\Users\USERNAME" of in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 10/11/7 is 3,072 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/isighthost.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Er is geen bestandsinformatie. Het is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk.

  • Als ISightHost.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 4,608 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het is geen Windows kernbestand. ISightHost.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Controleer het ISightHost.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ISightHost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met ISightHost op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende ISightHost proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de ISightHost.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

ISightHost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.