Home > Bestanden > iToolsBHO.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een iToolsBHO fout

IToolsBHO.dll is een browser extensie voor Internet Explorer. Deze invoegtoepassing (add-on) maakt verschillende toegevoegde functies voor Internet Explorer mogelijk. U kunt ze uitschakelen door het Extras menu (toetscombinatie Alt + X) onder Manage Add-ons. De volgende paragraaf biedt meer informatie over iOS App Installer.

Hints om iToolsBHO.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update iOS App Installer. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat iToolsBHO.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

IToolsBHO.dll bestandsinfo

Het proces iOS App Installer (iTools) hoort bij de software iTools 3 of iTools of iOS App Installer van iTools.hk..

Omschrijving: Windows heeft iToolsBHO.dll niet nodig. Bestand iToolsBHO.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 114,688 bytes (95% van alle voorkomende bestanden) of 51,176 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/itoolsbho.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is E1499FE7-129D-4B6E-B681-DDF21E14172C. IToolsBHO.dll is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. IToolsBHO.dll is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Als iToolsBHO.dll wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk. Bestandsformaat is 51,176 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand iToolsBHO.dll is een bestand met Verisign signatuur. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows systeemcomponent. iToolsBHO.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.
In het geval dat u problemen ondervindt met het gebruik van iToolsBHO.dll, kunt u in het ondersteuning gedeelte van de website van Itools zoeken naar een oplossing, of het programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > iOS App Installer).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als iToolsBHO.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het iToolsBHO.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als iOS App Installer de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over iToolsBHO.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met iToolsBHO op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende iToolsBHO proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de iToolsBHO.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

iToolsBHO scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.