Home > Bestanden > jucheck.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een jucheck fout

Jucheck.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of jucheck.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om jucheck.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Java Update Checker. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat jucheck.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Jucheck.exe bestandsinfo

Het proces Java Update Checker of UpdateChecker Module of XAMPP Control Panel for Windows hoort bij de software Java™ Platform (versie SE 6) of Java (versie 2 Platform Standard Edition 5.0 Update 6, 2 Platform Standard Edition 5.0 Update 5, 2 Platform Standard Edition, 2 Platform Standard Edition 5.0, 6 Update 15 (64-bit), 2 Platform Standard Edition 5.0 Update 10, 2 Platform Standard Edition 5.0 Update 3) of Java Platform SE Auto Updater (versie 2 0) of UpdateChecker Module van Sun Microsystems (www.sun.com) of Oracle (www.oracle.com) of NAT Software, Germany (www.nateurope.com)..

Omschrijving: jucheck.exe is een programma dat regelmatig op updates voor Java checkt. Java is een programmeertaal die voor verschillende toepassingen wordt gebruikt. Als je geen gebruik maakt van zulke toepassingen, kun je dit programma veilig beëindigen en van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft jucheck.exe niet nodig. Bestand jucheck.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 241,775 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 386,480 bytes en nog 9 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/jucheck.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Bestand jucheck.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 18% gevaarlijk.

Als jucheck.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 9% gevaarlijk. Bestandsformaat is 507,312 bytes (21% van alle voorkomende bestanden), 507,624 bytes en nog 9 varianten. Bestand jucheck.exe is digitaal gesigneerd. Jucheck.exe is geen Windows systeemcomponent. Jucheck.exe is een bestand met Verisign signatuur. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het proces heeft geen zichtbaar venster.
Als er problemen zijn met jucheck.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Java Auto Updater).

Als jucheck.exe wordt gevonden in de map "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 133,120 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als jucheck.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het jucheck.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over jucheck.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met jucheck op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met jucheck te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het jucheck.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

jucheck scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.