Home > Bestanden > keyhook.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een keyhook fout

Keyhook.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of keyhook.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om keyhook.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update keyhook.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat keyhook.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Keyhook.exe bestandsinfo

Het proces SiS Compatible Super VGA Keyboard Daemon hoort bij de software SiS Compatible Super VGA Keyboard Daemon van (www.sis.com)..

Omschrijving: keyhook.exe onderdeel van de Super VGA-toetsenbord Daemon software van Silicon Integrated Systems (SiS), een OEM-chip fabricant. Het voegt zich in de verwerkingssequentie voor toetsaanslagen om sneltoetsen toe te staan en ondersteunt de goede werking van bepaalde multimedia-toetsenborden. Het implementeert ook een system tray pictogram om snelle toegang tot de configuratie-opties te verschaffen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft keyhook.exe niet nodig. Keyhook.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 249,856 bytes (73% van alle voorkomende bestanden) of 32,768 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/keyhook.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. Keyhook.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Keyhook.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als keyhook.exe. Controleer daarom het keyhook.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over keyhook.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met keyhook op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met keyhook te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het keyhook.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

keyhook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.