Home > Bestanden > kss.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een kss fout

Het echte kss.exe bestand is een software component van Kaspersky Security Scan door .

KSS is een afkorting voor Kaspersky Security Scan

Kss.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of kss.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om kss.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Kaspersky Security Scan. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat kss.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Kss.exe bestandsinfo

Het proces Kaspersky Security Scan hoort bij de software Kaspersky Security Scan van AO Kaspersky Lab of Kaspersky Lab ZAO (www.kaspersky.com)..

Omschrijving: Windows heeft kss.exe niet nodig. Bestand kss.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,556,448 bytes (75% van alle voorkomende bestanden) of 202,328 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/kss.exe.html 
Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand kss.exe is geen Windows kernbestand. Kss.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: DEFAULT\Run, Run). Kss.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk.

Als kss.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 202,328 bytes. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Programma is niet zichtbaar. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.
U kunt het programma Kaspersky Security Scan verwijderen, het updaten, of de Klantenservice om Ondersteuning vragen. Ga naar www.kaspersky.com/productupdates om het te updaten, ga naar redirect.kaspersky.com voor ondersteuning, of klik op Kaspersky Security Scan in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als kss.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het kss.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over kss.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met kss op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met kss te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het kss.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

kss scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.