Home > Bestanden > Launch.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Launch fout

Launch.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Launch.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Launch.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Launcher Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Launch.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Launch.exe bestandsinfo

Het proces Launcher Application of usbdevice of Game Launcher of OSD Setup of Dr.Web ® CureIt of MailScan Dispatcher Launcher

hoort bij de software CyberScrub® Privacy Suite of DeviceManager of BMO WORLD of East-Tec Eraser (versie 2009 Version) of Project1 of eScan/MailScan/ X-Spam for Windows of usbdevice of Dr.Web CureIt

van CyberScrub (www.cyberscrub.com) of The TechGuys of HH of eInstruction of EAST Technologies (www.east-tec.com) of MicroWorld Technologies (www.escanav.com) of Oberon Media (corp.oberon-media.com) of Doctor Web (www.drweb.com)..

Omschrijving: Windows heeft Launch.exe niet nodig. Launch.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 45,192 bytes (35% van alle voorkomende bestanden), 349,776 bytes en nog 9 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/launch.exe.html 
Bestand Launch.exe is geen Windows kernbestand. Er is geen bestandsinformatie. Launch.exe is digitaal gesigneerd. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders, User Shell Folders). Launch.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 31% gevaarlijk.

  • Als Launch.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 10,240 bytes. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Bestand Launch.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Launch.exe kan toezicht houden op toepassingen.
  • Als Launch.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 10,240 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Launch.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Launch.exe kan toezicht houden op toepassingen.
  • Als Launch.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 12,681,200 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Launch.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Launch.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over Launch.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Launch op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Launch te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Launch.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Launch scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.