Home > Bestanden > lexpps.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een lexpps fout

Het echte lexpps.exe bestand is een software component van Lexmark Imaging Studio door .

LexPPS is een afkorting voor Lexmark Peer-to-Peer Service

Lexpps.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of lexpps.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om lexpps.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LEXPPS.EXE. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lexpps.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lexpps.exe bestandsinfo

Het proces LEXPPS.EXE hoort bij de software MarkVision for Windows (versie (32 bit)) van Lexmark International (www.lexmark.com)..

Omschrijving: Dit proces laadt automatisch met de printer drivers voor bepaalde Lexmark printers. Hiermee kan de printer worden gedeeld op een Windows netwerk, waardoor gebruikers de printer kunnen "zien" op het netwerk met behulp van Microsoft's standaard sharing routines. Het mag niet worden uitgeschakeld als u een printer gebruikt waarvan de driver dit installeert, of er zouden problemen met afdrukken kunnen optreden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft lexpps.exe niet nodig. Lexpps.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 174,592 bytes (90% van alle voorkomende bestanden), 169,984 bytes, 168,960 bytes, 170,496 bytes of 176,640 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/lexpps.exe.html 
Lexpps.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Lexpps.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als lexpps.exe. Controleer daarom het lexpps.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
99 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lexpps.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met lexpps op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met lexpps te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het lexpps.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

lexpps scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.