Home > Bestanden > LgKbdHk.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus LgKbdHk te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen LgKbdHk.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de LgKbdHk.dll worm

Hints om LgKbdHk.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Logitech Keyboard Hook Library. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LgKbdHk.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LgKbdHk.dll bestandsinfo

Het proces Logitech Keyboard Hook Library hoort bij de software MouseWare of WinRAR archiver van Logitech (www.logitech.com)..

Omschrijving: LgKbdHk.dll is samen met Logitech muis drivers en het opzichzelfstaande MouseWare software utility geinstalleerd, waarmee de snelheid van het besturingssysteem aangepast kan worden. Dit is met name interessant voor gamers. Met LgKbdHk.dll kan de werking van alle muisknoppen naar eigen inzicht aangepast worden.

Gedetailleerde Analyse: LgKbdHk.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. LgKbdHk.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - usually C:\Program Files\Logitech\MouseWare\System\. Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 6,144 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/lgkbdhk.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het is geen Windows systeemcomponent. LgKbdHk.dll kan inputs onthouden. LgKbdHk.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 92% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het LgKbdHk.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over LgKbdHk.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met LgKbdHk op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende LgKbdHk proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de LgKbdHk.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

LgKbdHk scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.