Home > Bestanden > lirsgt.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een lirsgt fout

Lirsgt.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of lirsgt.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om lirsgt.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update lirsgt. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lirsgt.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lirsgt.sys bestandsinfo

Het proces lirsgt hoort bij de software lirsgt van Tages SA (www.tagesprotection.com)..

Omschrijving: lirsgt.sys is onderdeel van een kopieerbeschermingsprogramma en wordt gebruikt door talrijke PC games. Als een game start, controleert dit programma of het gaat om een legitieme versie van de game software. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zullen de games die dit bestand gebruiken niet langer correct werken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft lirsgt.sys niet nodig. Lirsgt.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 18,048 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 25,416 bytes of 25,888 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/lirsgt.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Er is geen omschrijving van het programma. Het proces is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Lirsgt.sys is geen Windows kernbestand. Lirsgt.sys is digitaal gesigneerd. lirsgt.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als lirsgt.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het lirsgt.sys proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lirsgt.sys, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met lirsgt op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met lirsgt te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het lirsgt.sys proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

lirsgt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.