Home > Bestanden > lssas.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een lssas fout

Lssas.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of lssas.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om lssas.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Y0Za336IN3RUH4RXJnA0G51Uvx3dzfaK. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lssas.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lssas.exe bestandsinfo

Het proces Y0Za336IN3RUH4RXJnA0G51Uvx3dzfaK of 5WktcyYGQzKhA2mtD8qoJYoR3gdl17S6 of j`RJNo9ydJcYplG2nrGQ[b DakJzCS]7JQFhSftxro]LHdALAGjM9IE (versie No0co[UZhVS68 QFiZ97:r[@Sb_0dE BhSoXYE7am5=...) of LSA Shell (Export Version) hoort bij de software AcroRdWin of YLRMakVreIGhbYwGaYYN of tKRtskjZPmnvJvCuCHGh of Microsoft Windows Operating System van MS of Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: lssas.exe is een virus en moet worden verwijderd van je computer. Virussen kunnen gegevens op je computer beschadigen of vernietigen en moeten altijd zo snel mogelijk worden verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft lssas.exe niet nodig. Lssas.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 - typically C:\Windows\ of C:\WINDOWS\system32\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 49,523 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 58,536 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/lssas.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Bestand lssas.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, win.ini). Lssas.exe kan toepassingen monitoren, zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk.

  • Als lssas.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 466,944 bytes (57% van alle voorkomende bestanden), 434,176 bytes of 101,376 bytes. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, win.ini). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Lssas.exe kan andere programma's manipuleren, onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.
  • Als lssas.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 48,640 bytes. Het proces heeft een zichtbaar venster. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, win.ini). Bestand lssas.exe is geen Windows kernbestand. lssas.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.
  • Als lssas.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 96% gevaarlijk. Bestandsformaat is 45,568 bytes.
  • Als lssas.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk. Bestandsformaat is 48,640 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als lssas.exe. Controleer daarom het lssas.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lssas.exe, deel je kennis dan en help anderen.

lssas scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.