Home > Bestanden > LuComServer_3_2.EXE Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een LuComServer_3_2 fout

LuComServer_3_2.EXE is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of LuComServer_3_2.EXE een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om LuComServer_3_2.EXE gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LiveUpdate Engine COM Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LuComServer_3_2.EXE voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LuComServer_3_2.EXE bestandsinfo

Het proces LiveUpdate Engine COM Module hoort bij de software LiveUpdate van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Windows heeft LuComServer_3_2.EXE niet nodig. Bestand LuComServer_3_2.EXE bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,999,664 bytes (54% van alle voorkomende bestanden), 2,975,352 bytes, 2,918,008 bytes, 2,983,544 bytes of 2,983,280 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/lucomserver_3_2.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. LuComServer_3_2.EXE is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand LuComServer_3_2.EXE is geen Windows systeemcomponent. LuComServer_3_2.EXE kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als LuComServer_3_2.EXE, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het LuComServer_3_2.EXE proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over LuComServer_3_2.EXE, deel je kennis dan en help anderen.

LuComServer_3_2 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.