Home > Bestanden > LVPrcSrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een LVPrcSrv fout

Het echte LVPrcSrv.exe bestand is een software component van Logitech QuickCam door .

LVPrcSrv is een afkorting voor Logitech Video Process Service

LVPrcSrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of LVPrcSrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om LVPrcSrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Logitech LVPrcSrv Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LVPrcSrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LVPrcSrv.exe bestandsinfo

Het proces Logitech LVPrcSrv Module of LVPrcSrv Module hoort bij de software Logitech QuickCam of Logitech Camera Software of Logitech Webcam Software of Logitech of Acer OrbiCam of Logitech Process Monitor van Logitech (www.logitech.com)..

Omschrijving: LVPrcSrv.exe is onderdeel van de drivers van de Logitech QuickCam webcamera’s. Dankzij dit proces zijn er meerdere configuratie mogelijkheden beschikbaar voor webcamera’s zoals de Logitech Video Effects, welke de gesprekken nog persoonlijker maakt met avatars en andere accessoires waarmee de gemoedstoestand direct weergegeven kan worden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft LVPrcSrv.exe niet nodig. Bestand LVPrcSrv.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 81,920 bytes (24% van alle voorkomende bestanden), 86,016 bytes en nog 10 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/lvprcsrv.exe.html 
De naam van de service is LVPrcSrv: Injector service.
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. LVPrcSrv.exe kan toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als LVPrcSrv.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het LVPrcSrv.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
70 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over LVPrcSrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met LVPrcSrv op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met LVPrcSrv te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het LVPrcSrv.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

LVPrcSrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.