Home > Bestanden > LxrSII1s.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus LxrSII1s te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen LxrSII1s.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de LxrSII1s.exe worm

Hints om LxrSII1s.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Secure II Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LxrSII1s.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LxrSII1s.exe bestandsinfo

Het proces Secure II Service of Lexar Secure II hoort bij de software Secure II of Lexar Secure II van Lexar Media (www.lexar.com)..

Omschrijving: LxrSII1s.exe is geïnstalleerd op computers die gebruik maken van de USB geheugenkaarten en sticks van Lexar. Dit programma biedt de encryptie services waarmee je veilig van en naar je USB kaart of stick kunt schrijven. Als je een USB geheugenkaart of stick van het merk Lexar gebruikt, dan moet je dit programma niet beëindigen of verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: LxrSII1s.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. LxrSII1s.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 49,152 bytes (63% van alle voorkomende bestanden), 53,248 bytes of 65,536 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/lxrsii1s.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeembestand. LxrSII1s.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Bestand LxrSII1s.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het LxrSII1s.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over LxrSII1s.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met LxrSII1s op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende LxrSII1s proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de LxrSII1s.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

LxrSII1s scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.