Home > Bestanden > Manager.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Manager fout

Het echte Manager.exe bestand is een software component van Akamai Download Manager door Akamai Technologies.

Manager is een afkorting voor Akamai Download Manager

Manager.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Manager.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Manager.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Download Manager ActiveX Control. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Manager.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Manager.exe bestandsinfo

Het proces Download Manager ActiveX Control of bL94zEgHGtVWXIr0jzBC3iFXcLUZW1a3 hoort bij de software Akamai Download Manager ActiveX Control Module of gnkOAUnXjyTtuJYdFuem van Akamai Technologies (www.akamai.com)..

Omschrijving: Windows heeft Manager.exe niet nodig. Bestand Manager.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32\drivers. Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 28,672 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/manager.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: win.ini, Run, MACHINE\Run). Bestand Manager.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 85% gevaarlijk.

  • Als Manager.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk. Bestandsformaat is 9,732 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 15,872 bytes, 10,758 bytes, 48,128 bytes of 15,360 bytes. Er is geen bestandsinformatie. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: win.ini, Run, MACHINE\Run). Manager.exe is geen Windows systeemcomponent.
  • Als Manager.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 9,732 bytes (75% van alle voorkomende bestanden) of 14,848 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: win.ini, Run, MACHINE\Run). Het is geen Windows systeembestand. De toepassing is niet zichtbaar.
  • Als Manager.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk. Bestandsformaat is 28,672 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 689,536 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Manager.exe. Controleer daarom het Manager.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Manager.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Manager op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Manager te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Manager.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Manager scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.