Home > Bestanden > mHotkey.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mHotkey fout

Het echte mHotkey.exe bestand is een software component van Chicony Multimedia Driver door .

MHotkey is een afkorting voor Multimedia Hotkey

MHotkey.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mHotkey.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mHotkey.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Multimedia Keyboard Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mHotkey.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MHotkey.exe bestandsinfo

Het proces Multimedia Keyboard Driver of Chicony Multimedia Driver of Chicony Multimedia USB Driver of Creative Multimedia Driver hoort bij de software Multimedia Keyboard Driver of Chicony Multimedia Driver of Creative Multimedia Driver van Chicony (www.chicony.com) of Creative (www.creative.com)..

Omschrijving: mHotkey.exe is een achtergrondproces dat configuratie van extra toetsen en sneltoetsen op multimedia toetsenborden van de firma Chicony mogelijk maakt. Het is onderdeel van de stuurprogramma software van deze randapparatuur, en daarom wordt het aanbevolen om dit proces te laten lopen, zodat de bijbehorende apparaten goed blijven functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mHotkey.exe niet nodig. MHotkey.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 581,120 bytes (73% van alle voorkomende bestanden), 477,184 bytes en nog 12 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/mhotkey.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. MHotkey.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. MHotkey.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mHotkey.exe. Controleer daarom het mHotkey.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mHotkey.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met mHotkey op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met mHotkey te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het mHotkey.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

mHotkey scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.