Home > Bestanden > MPK.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MPK fout

MPK.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MPK.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MPK.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MPK.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MPK.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MPK.dll bestandsinfo

Het proces MPK.dll hoort bij de software onbekend van (www.refog.com) of Mipko OOO..

Omschrijving: Windows heeft MPK.dll niet nodig. Bestand MPK.dll bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 635,392 bytes (26% van alle voorkomende bestanden), 291,664 bytes en nog 9 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/mpk.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. MPK.dll is geen Windows systeembestand. Bestand MPK.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. MPK.dll is een bestand met Verisign signatuur. MPK.dll kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk.

Als MPK.dll wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 635,392 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 291,664 bytes of 69,632 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand MPK.dll is geen Windows systeembestand. MPK.dll kan inputs onthouden.

Als MPK.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 378,184 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 629,504 bytes of 653,112 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. MPK.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows kernbestand. MPK.dll kan inputs onthouden.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MPK.dll. Controleer daarom het MPK.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over MPK.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met MPK op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met MPK te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het MPK.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

MPK scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.