Home > Bestanden > MsgPlusLoader.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MsgPlusLoader fout

MsgPlusLoader.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MsgPlusLoader.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MsgPlusLoader.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Messenger Plus! Process Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MsgPlusLoader.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MsgPlusLoader.dll bestandsinfo

Het proces Messenger Plus! Process Monitor hoort bij de software Messenger Plus (versie 3. Note: this DLL does nothing but wait for a MSN Messenger (7.5 or below) or Windo..., 3. Note: this DLL does nothing but wait for a MSN Messenger or Windows Messenger wi...) van Patchou (www.msgplus.net)..

Omschrijving: Deze DLL is een library onderdeel van het Messenger Plus! programma, dat zelf een add-on is voor MSN Messenger, dat een aantal verbeteringen aan het basisprogramma toevoegt. Dit proces lijkt verantwoordelijk te zijn voor het laden van Messenger Plus! bestandsonderdelen, wanneer het ontdekt dat Messenger wordt gebruikt. U kunt het proberen te beëindigen, maar dit kan problemen veroorzaken met Messenger Plus!

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft MsgPlusLoader.dll niet nodig. Bestand MsgPlusLoader.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van "C:\Program Files" (e.g. C:\Program Files\Messenger Plus! 3\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 58,952 bytes (87% van alle voorkomende bestanden), 45,640 bytes of 45,192 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/msgplusloader.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. MsgPlusLoader.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows systeembestand. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). MsgPlusLoader.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MsgPlusLoader.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het MsgPlusLoader.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over MsgPlusLoader.dll, deel je kennis dan en help anderen.

MsgPlusLoader scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.