Home > Bestanden > msn.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een msn fout

Het echte msn.exe bestand is een software component van MSN Explorer door Microsoft.

MsN is een afkorting voor Microsoft Network

Msn.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of msn.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om msn.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NTDMServices. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat msn.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Msn.exe bestandsinfo

Het proces NTDMServices of IPGateway of Intell Photo Services hoort bij de software Microsoft® MSN® Communications System of msncom of CamProServer of NTDMServices van Microsoft (www.microsoft.com) of www.msn.com of ProlientGateway of NTDMServices of ProServer..

Omschrijving: Windows heeft msn.exe niet nodig. Msn.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 98,816 bytes (81% van alle voorkomende bestanden), 90,112 bytes of 81,920 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/msn.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. Er is geen bestandsinformatie. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het proces is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

  • Als msn.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk. Bestandsformaat is 139,264 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 14,848 bytes of 141,824 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, User Shell Folders, Run). Het is geen Windows kernbestand. Msn.exe kan zichzelf verbergen.
  • Als msn.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 412,160 bytes. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, User Shell Folders, Run). Het is geen Windows systeembestand. Msn.exe kan inputs onthouden.
  • Als msn.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 110,592 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 122,880 bytes.
  • Als msn.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 162,304 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als msn.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het msn.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over msn.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met msn op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met msn te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het msn.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

msn scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.