Home > Bestanden > msohevi.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een msohevi fout

Msohevi.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of msohevi.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om msohevi.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update 2007 Microsoft Office component. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat msohevi.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Msohevi.dll bestandsinfo

Het proces 2007 Microsoft Office component of Microsoft Office (versie 2010 component, 2013 component) hoort bij de software Microsoft Office Shared (versie 64-bit Setup) of Microsoft Office Access Setup Metadata MUI of Microsoft Office Home and Student (versie 2007) of Microsoft Office Professional Plus (versie 2010, 2007) of Microsoft Office Professional Hybrid (versie 2007) of Microsoft Office Enterprise (versie 2007) of Microsoft Office Word (versie 2010) of Microsoft Office Single Image (versie 2010) van (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft msohevi.dll niet nodig. Bestand msohevi.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 60,784 bytes (54% van alle voorkomende bestanden), 62,560 bytes, 61,824 bytes, 61,240 bytes of 63,680 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/msohevi.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het is geen Windows systeemcomponent. Bestand msohevi.dll is digitaal gesigneerd. Msohevi.dll kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als msohevi.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het msohevi.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over msohevi.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met msohevi op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met msohevi te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het msohevi.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

msohevi scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.