Home > Bestanden > MyComGames.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MyComGames fout

MyComGames.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MyComGames.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MyComGames.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MY.COM GAME CENTER. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MyComGames.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MyComGames.exe bestandsinfo

Het proces MY.COM GAME CENTER hoort bij de software My.com Game Center of Armored Warfare MyCom of My.com van ..

Omschrijving: Windows heeft MyComGames.exe niet nodig. Bestand MyComGames.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 6,134,584 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 4,129,736 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/mycomgames.exe.html 
Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run). Het is een bestand met Verisign signatuur. Bestand MyComGames.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is digitaal gesigneerd. Programma is niet zichtbaar. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. MyComGames.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

Als MyComGames.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk. Bestandsformaat is 4,856,688 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 4,825,968 bytes, 4,962,192 bytes, 5,519,760 bytes of 5,377,936 bytes. Bestand MyComGames.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run). Programma heeft geen zichtbaar venster. MyComGames.exe kan andere programma's manipuleren, toezicht houden op toepassingen en inputs onthouden.
De ontwikkelaar MY biedt ondersteuning voor assistentie, en een uninstaller (Configuratiescherm ⇒ Programma's wijzigen of verwijderenMy.com Game Center of My.com).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MyComGames.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het MyComGames.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over MyComGames.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met MyComGames op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met MyComGames te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het MyComGames.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

MyComGames scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.