Home > Bestanden > mysqld-nt.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mysqld-nt fout

Het echte mysqld-nt.exe bestand is een software component van MySQL Server door .

mysqld-nt is een afkorting voor MySQL Daemon - Network Technology

Mysqld-nt.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mysqld-nt.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mysqld-nt.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Adobe Version Cue. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mysqld-nt.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mysqld-nt.exe bestandsinfo

Het proces Adobe Version Cue (versie CS2) of VMSMySQL of MySQL of MySQL Server (versie 5.0) of collectiveData Demo Products (versie 5.1) hoort bij de software MySQL Servers and Clients of AppServ of ManageEngine EventLog Analyzer (versie 7) of NolaPro By Noguska of Adobe Common File Installer of collectiveData Demo Products of ManageEngine NetFlow Analyzer EE - Central of Video Surveillance System van MySQL AB (www.mysql.com) of Adobe Systems (www.adobe.com) of collectiveData..

Omschrijving: Dit is het achtergrondproces voor MySQL, dat luistert en reageert op vragen van programma's. MySQL is een van de meest populaire database-systemen in de wereld, en wordt vaak gebruikt voor prive-database-implementaties alsmede commerciële software, zodat het kan worden geïnstalleerd als onderdeel van een ander pakket. (Even een notitie ter zijde: "daemon" is een term die gewoonlijk wordt gebruikt voor de achtergrond processen op UNIX-systemen.)

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mysqld-nt.exe niet nodig. Bestand mysqld-nt.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 1,130,496 bytes (15% van alle voorkomende bestanden), 5,750,784 bytes en nog 19 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/mysqld-nt.exe.html 
De naam van de service is "VMSMySQL".
Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand mysqld-nt.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Als mysqld-nt.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 4,435,968 bytes. Programma is niet zichtbaar. Bestand mysqld-nt.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mysqld-nt.exe. Controleer daarom het mysqld-nt.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mysqld-nt.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met mysqld-nt op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met mysqld-nt te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het mysqld-nt.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

mysqld-nt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.