Home > Bestanden > nacl64.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een nacl64 fout

Het echte nacl64.exe bestand is een software component van Google Chrome door .

NaCl64 is een afkorting voor Native Client GDB-based debugging for Google Chrome (64-bit)

Nacl64.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of nacl64.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om nacl64.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Google Chrome. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nacl64.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nacl64.exe bestandsinfo

Het proces Google Chrome of dLadvAgB hoort bij de software Google Chrome of dLadvAgB of CheapCoupon van Google (toolbar.google.com)..

Omschrijving: Windows heeft nacl64.exe niet nodig. Bestand nacl64.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 1,939,272 bytes (12% van alle voorkomende bestanden), 1,936,712 bytes en nog 14 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/nacl64.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Nacl64.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. Nacl64.exe kan andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 17% gevaarlijk.

Als nacl64.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk. Bestandsformaat is 5,509,224 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 5,510,248 bytes. Het is geen Windows systeemcomponent. Nacl64.exe is digitaal gesigneerd. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het proces is niet zichtbaar. Nacl64.exe kan andere programma's manipuleren.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Google Chrome).

Als nacl64.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk. Bestandsformaat is 227,840 bytes. Het proces heeft een zichtbaar venster. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: win.ini, MACHINE\Run). Er is geen bestandsinformatie. Het bestand is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als nacl64.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het nacl64.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over nacl64.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met nacl64 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met nacl64 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het nacl64.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

nacl64 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.