Home > Bestanden > named.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een named fout

Het echte named.exe bestand is een software component van TreeWalk DNS Suite door SWsoft.

Named.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of named.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om named.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TreeWalk. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat named.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Named.exe bestandsinfo

Het proces TreeWalk of Parallels Plesk Control Panel (versie 8.6.0 for Microsoft Windows) of ISC BIND of Plesk 8.3 for Microsoft Windows hoort bij de software Parallels Panel SSL Wrapper of TreeWalk of Parallels Plesk Control Panel (versie 8.6.0 for) of ISC BIND van SWsoft (www.parallels.com) of Parallels..

Omschrijving: Windows heeft named.exe niet nodig. Named.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 331,776 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 258,048 bytes, 249,856 bytes of 389,120 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/named.exe.html 
Bestand named.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma is niet zichtbaar. Named.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk.

Als named.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 233,472 bytes (80% van alle voorkomende bestanden) of 249,856 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Named.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm.
Als er problemen zijn met named.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > TreeWalk).

Als named.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 233,472 bytes. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als named.exe. Controleer daarom het named.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
35 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over named.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met named op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met named te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het named.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

named scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.