Home > Bestanden > NBJ.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NBJ fout

NBJ.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NBJ.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NBJ.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Nero BackItUp Scheduler Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NBJ.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NBJ.exe bestandsinfo

Het proces Nero BackItUp Scheduler Application hoort bij de software Nero BackItUp Scheduler van Ahead Software AG (www.nero.com)..

Omschrijving: NBJ.exe is onderdeel van de Back It Up software van Nero. Dit programma biedt planningsservice voor je backup software aan, zodat je kunt plannen op welk tijdstip er een backup van je computer gemaakt moet worden. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je backup software niet langer meer goed functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft NBJ.exe niet nodig. NBJ.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - common is C:\Program Files\Ahead\Nero BackItUp\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,961,984 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 1,871,872 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/nbj.exe.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run). Bestand NBJ.exe is geen Windows systeembestand. NBJ.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NBJ.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het NBJ.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
70 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NBJ.exe, deel je kennis dan en help anderen.

NBJ scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.