Home > Bestanden > NDSTray.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NDSTray fout

Het echte NDSTray.exe bestand is een software component van Toshiba ConfigFree door Toshiba.

NDSTray is een afkorting voor Network Device Control Service Tray Menu

NDSTray.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NDSTray.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NDSTray.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ConfigFree Task Tray Menu. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NDSTray.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NDSTray.exe bestandsinfo

Het proces ConfigFree Task Tray Menu of ConfigFree™ Tray of ConfigFree™ tray hoort bij de software TOSHIBA ConfigFree of ConfigFree™ Tray of ConfigFree van TOSHIBA CORPORATION (www.toshiba.com)..

Omschrijving: NDSTray.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand NDSTray.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (common is C:\Program Files\Toshiba\ConfigFree\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,372,160 bytes (21% van alle voorkomende bestanden), 1,056,768 bytes en nog 8 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/ndstray.exe.html 
NDSTray.exe is geen Windows systeemcomponent. NDSTray.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Als NDSTray.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 40,960 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. NDSTray.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). NDSTray.exe is geen Windows systeembestand. NDSTray.exe kan toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NDSTray.exe. Controleer daarom het NDSTray.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Niet gevaarlijk hoor gewoon bij het merk
Floris
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van NDSTray.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review.
65 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het neutraal beoordeeld.
Als je meer weet over NDSTray.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met NDSTray op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met NDSTray te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het NDSTray.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

NDSTray scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.