Home > Bestanden > netdde.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een netdde fout

Het echte netdde.exe bestand is een software component van Microsoft Windows door Microsoft.

NetDDE is een afkorting voor Network Dynamic Data Exchange

Netdde.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of netdde.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om netdde.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Network DDE. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat netdde.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Netdde.exe bestandsinfo

Het proces Network DDE - DDE Communication hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Outerinfo van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: netdde.exe is onderdeel van de Dynamic Data Exchange server in Windows. Dit programma wordt gebruikt voor het via het netwerk versturen van data tussen programma’s op verschillende computers. Dit is een essentieel onderdeel van Windows en mag niet worden beëindigd of verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: netdde.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. Bestand netdde.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 111,104 bytes (98% van alle voorkomende bestanden) of 105,984 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/netdde.exe.html 
Bestand netdde.exe is een Windows systeembestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 4% gevaarlijk.

Hoe herkent u verdachte varianten? Als netdde.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 594,804 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het proces heeft geen zichtbaar venster. De toepassing is een verborgen stealth proces. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Bestand netdde.exe is geen Windows kernbestand. Netdde.exe kan zichzelf verbergen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als netdde.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het netdde.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over netdde.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met netdde op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met netdde te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het netdde.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

netdde scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.