Home > Bestanden > nethtsrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus nethtsrv te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen nethtsrv.exe als malware, b.v. McAfee herkent het als Downloader-FAES!2ED5BB73A542 of Downloader-FAES!B27C1FF7B2D9, en BitDefender herkent het als Trojan.Generic.11402344 of Trojan.Generic.11400507.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de nethtsrv.exe worm

Hints om nethtsrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update amisrv.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nethtsrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nethtsrv.exe bestandsinfo

Het proces amisrv.exe of Network HTTP Support Service hoort bij de software amisrv van onbekend..

Omschrijving: nethtsrv.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand nethtsrv.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 180,224 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 358,912 bytes en nog 7 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/nethtsrv.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Nethtsrv.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Als nethtsrv.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk. Bestandsformaat is 350,720 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 338,944 bytes, 179,712 bytes, 350,208 bytes of 358,912 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Nethtsrv.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Nethtsrv.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Controleer het nethtsrv.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over nethtsrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met nethtsrv op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende nethtsrv proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de nethtsrv.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

nethtsrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.