Home > Bestanden > netupdsrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus netupdsrv te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen netupdsrv.exe als malware, bv. Symantec herkent het als Trojan.Gen of WS.Reputation.1, en TrendMicro herkent het als TROJ_SPNR.0BGB14.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de netupdsrv.exe worm

Hints om netupdsrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update updaters.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat netupdsrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Netupdsrv.exe bestandsinfo

Er is niet veel bekend over updaters.exe of Network Support Service Updater. Dit komt deels doordat de ontwikkelaar niet bekend is.

Omschrijving: netupdsrv.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Netupdsrv.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 162,304 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 161,792 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/netupdsrv.exe.html 
Bestand netupdsrv.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Netupdsrv.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand netupdsrv.exe is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Als netupdsrv.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 161,792 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 190,464 bytes en nog 6 varianten. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Netupdsrv.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Controleer het netupdsrv.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over netupdsrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met netupdsrv op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende netupdsrv proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de netupdsrv.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

netupdsrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.