Home > Bestanden > njeeves.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een njeeves fout

Het echte njeeves.exe bestand is een software component van Norman NJeeves|Norman Virus Control door Norman ASA.

NJeeves is een afkorting voor NJeeves service

Njeeves.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of njeeves.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om njeeves.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NJeeves Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat njeeves.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Njeeves.exe bestandsinfo

Het proces NJeeves service of NJeeves hoort bij de software Norman Virus Control of Norman Program Manager of Norman Internet Control plus van Norman ASA (www.norman.com)..

Omschrijving: Njeeves.exe is de Norman Jeeves component dat onderdeel is van de Norman Antivirus & Spyware en Norman Security Suite en updates van eerdere producten. Dit proces is de Norman Messaging service welke verantwoordelijk is voor de interactie tussen de diverse controle modules van de suite binnen de host en het netwerk.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft njeeves.exe niet nodig. Njeeves.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 150,584 bytes (71% van alle voorkomende bestanden), 254,040 bytes, 266,912 bytes of 203,896 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/njeeves.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand njeeves.exe is geen Windows systeemcomponent. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Njeeves.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk.

Als njeeves.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 143,360 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het proces is niet zichtbaar. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het bestand is geen Windows kernbestand. Njeeves.exe kan zichzelf verbergen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als njeeves.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het njeeves.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
73 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over njeeves.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met njeeves op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met njeeves te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het njeeves.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

njeeves scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.