Home > Bestanden > npggNT.des Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een npggNT fout

Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of npggNT.des een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om npggNT.des gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update nProtect GameGuard Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat npggNT.des voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NpggNT.des bestandsinfo

Het proces nProtect GameGuard Module of Usermode Filtering Library Rev (versie 958, 924, 927, 710, 658, 966, 653, 926, 947) hoort bij de software nProtect GameGuard of CABAL Online - Legacy of Darkness Patch of SD Gundam Capsule Fighter of PHANTASY STAR ONLINE (versie 2) of BlackShot van INCA Internet Co. (global.nprotect.com)..

Omschrijving: Windows heeft npggNT.des niet nodig. NpggNT.des bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 100,955 bytes (9% van alle voorkomende bestanden), 772,864 bytes en nog 13 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/npggnt.des.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows systeemcomponent. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. npggNT.des lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als npggNT.des. Controleer daarom het npggNT.des proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over npggNT.des, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met npggNT op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met npggNT te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het npggNT.des proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

npggNT scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.